Webshop

Här kan du beställa min bok ”Ok. Eller? En bok att diskutera”

Vad är rätt? Vad är fel? Finns det någon sanning? Vad har hänt och vad skulle kunna ha hänt?

Ni kommer att tolka texterna med era egna erfarenheter, utifrån er uppfattning om vad som är ok. Vad man får göra och känna. Som företagsledare. Som vuxen. Som tonåring.

Vissa personer har säkert gjort rätt. Ibland borde de gjort annorlunda. På vilket sätt har de själva påverkat det som hände? Välj ut något kapitel slumpmässigt eller läs från pärm till pärm. Se det som ett smörgåsbord. Välj de bitar som ser godast ut, lämna kvar de du inte gillar. Ni känner säkert igen er lite här och där.

Att utgå från gemensamma texter gör att diskussioner lättare kommer igång. Det är inte dina egna livsberättelser, inte heller din kollegas eller väns. Ni behöver inte (be)döma varandras handlingar eller situationer ni hamnat i. Använd mina texter! Vill ni sen berätta era egna, gör det. Men det ska vara frivilligt.

Men jag är jag. Oavsett i vilket sammanhang jag befinner mig. Du är du. Det är ur våra egna ögon saker betraktas och ur våra kroppar som känsla och upplevelser skapas. Alltid. Tänk efter. Känn efter.

Läs och diskutera.

Vill du ha hjälp att få igång diskussionen i din ledningsgrupp, team eller med styrelsen, hör av dig. Jag kommer gärna!